Saturday, February 28, 2009

PotLuck

pot luck adalah bahagian yg plg best selain drpd mengajar..since aku mengajar kt kolej ni, ini 1st time diorang buat potluck..jarang sungguh buat hal2 sebegini..kalau diriku, jgn ditanya soal mkn..ON je..hehe..cakap pasal makan, alamakkkksss..berat badan ku semakin meningkat..oh tidakkkkk!!!!!!! tp diriku memang tidak dapat menahan diri drpd mencuba pelbagai jenis makanan..camne tuh? aku sedang cuba untuk mengembalikan bodi ku kepada yg asal..kok payah banget sih!hehe.. k lah..layan jelah gambar-gambar ini ye..

French corner- tiba2 ada sorang french lecturer (memang dr france) bwk masuk bermacam2 jenis cheese n roti france..siap tunjukkan cheese tu dtg dr daerah mana..tetapi sayangnya, gbrnya tidak sempat ku sisipkan disini..next time yaaaa..kot2lah ade yg berkenan..single lg tp muslim..mix arab tuh..
my department- nation building lecturer ( saya kelihatan muda diantara mereka kan..hehe..perasan sey

budak2 admin yg best dan setia membantu..

english lecturer..most of them sume dh berkahwin dan beranak pinak..hehe..jgn mare


yg lelaki macho tu, my director..kira ketua kt department kitorang lah..



english lecturer
lecturer yg dua orang kt ats adalah yg termuda antara semua..hehe..skeee..alamak..muda ke? pearsan lagi..sememangnya daku seorang yang suka memerasankan diri..hehe


lihatlah gelagat mereka yg syok mengambil makanan..sume bz amik food, tp aku bz amek gambar..ngeee eeeeee

ayam goleksss..sedappppssssbanyak lagi makanan2 yang tidak dpt di paparkan di ruangan ini..kang bila anda semua melihatnya, terliur plak,,hehe..jgn mare.. jumpa lagi..

3 comments:

lieya_latif said...

seronoknye maya...potluck ko ni ala2 international punye laa...siap ade roti, cheese import tuh...bukan senang dpt rase..... aku ni dah le antu cheese e he he he he...

ye la2....aku nampak ko la yg paling mude (ayat bodek ko nie) he he hehe

aimi @ kamalina said...

potluck mmg menariks..sebab mcm2 makanan kita dpt kan..hehehehe...

maya, awak tak perasan la.. mmg nampak muda pun..lagipun tak salah utk kita perasan.. (jgn tak tau, akak ni pun selalu gak perasan... mana taknya, kdg2 client dtg ofis, dia panggil akak ni "adik".. padahal, bila tgk IC, org tu lagi muda dari akak)...huhu..mana daku ni tak "terperasan"???

Big Mamma Bukhari said...

rupanya dia dh change link ye? i wonder kenapalah x leh buka blog u nie.. dia kata buleh kalau nk guna nama masmaya tu.. oh.. begitu rupa2nya.. sori i lambt dtg singgah ke sini ye! nak tegur u kat facebook pun tak sempat2 .. hehe.. mcmlah bz sgt iye? hehe..
bestnya tgk gmbr2 u jenjalan.. t x sampai lagi ke hotel berbintang-bintang tu dan ke bandar kk.. syiok buleh naik belon g sana ek? hehe... siap bagi tips perjalanan lagi.. insya allah.. kalau t nak g sana. t refer blog u nie. tq ye!!