Sunday, February 15, 2009

Cuti-Cuti Kota Kinabalu

kami pg 11-13 feb 2009..saje berjalan..coz ibuku itu mempunyai sedikit urusan yg perlu dilaksanakan di sana.. maka daku dan suami pun pergi menemaninya..kebetulan kami berdua pun cuti..sebenarnya banyak benda nk diceritakan..tp daku tidak ada mood kerana penat dan letih ku itu belum pun hilang..hehe..akan ku sambung kemudian..

7 comments:

Jasfyra said...

wah...cuti2 mesia..
xsabar nk tunggu apdwt nanti

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyer cuti2 ke KK
insya allah, by next year kami akan ke sana......citer ler...leh buat panduan kami plak nanti

Mama Mya said...

update update update x sabor nak baca nie hihihi

mama mya
http://www.quefamili.com

DesTiNaSi CinTa said...

waa besh nye p jln2 nie....mkn seafood yg fresh...yummy

tu la alysha dah besar pun..hehe..

Puan Iza said...

ooo pi kota kinabalu...tak per, maya rest dulu...bila penat dh ilang baru citer yea.... :-)

aimi @ kamalina said...

wah wah..pegi KK.. bestnya... cepatla update.. nak tau citer ni...

lieya_latif said...

wah bestnye gi kk...lieya punye salah satu tempat nak bercuti dlm tahun nie....he he he he e

cepat2 update tau.....