Saturday, March 7, 2009

Kebohsanan

banyaknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee keja yg perlu di settlekan dlm bulan mac ni..waduh..malessssssssssss!!!! bulan ni je daku terpaksa menyediakan segala mcm perkara coz MQA nk dtg kolej aku wat intvw kt cikgu-cekgi yg mengajar disitu.. i really hate this part..mcm nk kena intvw apply keja plak..pastu full dgn seminarsssssss..ahhhhhh..ditambah lagi dengan kelas aku yg sememangnya pack itewwww.. oh tidak..aku pusing..pusing..fenin-fenin lalat sudah bertukar menjadi fenin-fenin tahap gaban.. gaban pun tak fenin mcm aku nih..(sila fahamimayat itew yaaaaa)oh..ahad aku kena keja..errrrrkkkkkk..mencik!!
oleh kerana kesibukanku itew tiada hentinya, maka daku pun jarang meluangkan masa utk menulis segala mcm perkara di dlm blog ini..dan kpd teman2 ku, akan ku kunjungi rumahmu nanti ya..dan selamat menyambut maulidul rasul.. selawat banyak2 ke atas nabi junjungan..

2 comments:

aimi @ kamalina said...

alahai..sabar jela maya....nak buat camna... akak nipun dah start bosan kat tmpt keje ni...ada gak terpikir nak resign.. blh gitu???

Big Mamma Bukhari said...

apa kabar? masih bosan lagi?