Monday, February 23, 2009

2D1N kt palace of the golden horses











saya sangat malas menaip hari ini..jd hanya upload gbr shj..silalah fahami makna gambar itewww ye..jumpa lagi....

6 comments:

aimi @ kamalina said...

wah maya...camna awak blh dpt free voucher tu?????? jeles arr...dpt gak merasa dok hotel gempaks tu kan..kalau akak pun, mmg takkan spend sebyk itula utk dok hotel... baik perabis kat shopping..puas hati..nampak pun nampak kan.. hehehehe...

Puan Iza said...

Maya, akak pun dah rasa tido hotel bapak mahal nie masa ofis akak wat program pertengahan bulan 2 hari tu.....bestkan hotel dia...tapi x der lah best sgt2 hehehehe.....tapi mmg mewah arrr...penuh dgn kuda sana sini :-)

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyer merasa tido hotel mahal tu...
nasib dpt free voucher...kalu nak kuar duit sendiri semalam sampai RM7++ tu...adoiler...mau gigil2 kan....len ler kalu mmg dah terlebih duit...hik hik hik

camner boleh dpt free voucher tu....

[[ yong ibu chem ]] said...

wah...mesti cam rasa org kayaaa gitu! hehehehehe

utg kak..dpt pree voucher ye.. dulu ada gak dpt call dari hotel ni..dia nak bgi nginap pree..tapi before tu kena attend taklimat apa tah dari depa...

eeramaya said...

mula2 memang diorang nk offer package utk travel..not bad la tp kami dah ade..satu cukup ler... banyak2, kang tak larat nak byr pulok...hehe

Mama Mya said...

fuyoo bestnye.. awat x ajak cik mya sama hihihi

mama mya
http://www.quefamili.com