Tuesday, March 20, 2012

Tgh fikir mana mau pigi cuti sem ni

No idea nak pg mana kali ni.. kalau boleh nk pg tempat sejuk2 je mcm genting highland or cameron highland.. tapi dah selalu sangat.. since kahwen ngan hubby, kami dh pg cameron highland 9 kali.. genting highland plak tahun lepas smp 4 kali.. nk pg kundasang nun jauh pulak.. itu jeler tpt2 sejuk yg ada di mesia nih.. Melaka, baru je pg bulan2 lepas..agak2 mana tpt yg best dan menarik utk dituju?? langkawi, itu bulan 9 punya planning.. sabah, insyaallah hujung tahun punya planning.. bulan 4 ni rasa nak bercuti tp taknak pg jauh2 sgt.. sy sudah kering idea..

6 comments:

lieyalatif said...

ko same mcm aku maya, kalo nak gi bercuti tu haru s kalo boleh nak gi tempat sejuk2....hahaahaha.....kalo sejut2 ni mood baik je kan...kalo tak rimas....tapi tu laa sume tempat2 sejuk2 yg mcm ko sebut tu jek laaaa.....

ieda said...

ekkeke ada masa2 tuu buntu gak nak kemana iolidays nie .. tapi kena make sure poket penuh lah kan dikk ;)

.:fyzz:. said...

emm..mana lagi ya tmpt yg best...cee try belah pantai timur lak..cam kt pulau2 pun best gak kan..

Ruziawati Yusof said...

cari tempat sejuk2 aje ye? fraser hill dh spi? kak t dh spi. tp pg hari je.. tupun dh lama benar dah. 6 taun lepas klu x silap.

dear tq. rajin sgh ke blog kak t.
take care my dear.. love u.

Aine Ainun said...

Bru nk kate, p la cameron...
Skali daaaa..9 kali da p?

Heheee...
Selamt bercuti..pangkor da p?

Cho Zila said...

bak kata T fraser hill pun cantik gak... kalau gi tepenpun best sejuk gak leh naik bukit larutlagi der zoo jugak...