Thursday, March 8, 2012

Swimming pool mu swimming pool ku jua

hahaha.. oleh sebab si kakak ni selalu sangat ajak pg swimming pool manakala kami adalah mak bapak yang malas dan busy memanjang, maka sang suami membuat keputusan membelikan swimming pool yg kecil.. huhu.. balik je dr Tesco terus nak berendam.. ada benda ni senang sket.. senang nak monitor.. sambil2 sidai kain budak2 ni boleh lah bersuka ria didalam benda tuh..

 apalah yang budak berdua ni tenungkan..

 kakak melayan si adik sambil si adik ketawa terkekek-kekek

aksi berenang konon-konon si kakak.. air mmg isi sket je..tak isi penuh..kang tenggelam lak si adik..

p/s: lately agak busy menguruskan budak berdua ni since bapak budak ni takde kat rumah selama seminggu kerana menjaga neneknya yang sakit di hospital.. harap2 nenek cepat sembuh.. cepatlah bapak budak ni balik rumah. doa-doakan ye.. :)

6 comments:

kayna said...

bestnya. kiteorg pun nak buat macam ni. Tapi hubby tak nak rumah kelecah. Rumah kami ada pool. tapi air takde. kering. Mana tak meraung si ibu.. Opps.. ibu yang nak main air sebenarnyer. hahahaha

.:fyzz:. said...

wah wah..kan main sonok anak2 main kt 'swimming poo'; depa..hehe...takpa yg pentg diorang happy..and to nenek hrp cepat2 sihat

ieda said...

bila tgk teringat yg anak2 akak punye .. baru main sekali dahh rosak huhuhu

Cho Zila said...

kami pun der tapi tak pernah bukak... tak tau nak main kat mana....
kalau bukak mesti best cam ni...

Aine Ainun said...

Bdk2..mmg suka main air kan...;)

smga mil cpat sembuh...amin..;)

lieyalatif said...

budak2 ni nak tackle hati dieorg senang jek...mcm ko buat ni lee..bagi m ain air...kalo rajin bawak pi pool...kalo mls buat jek camko heeheheh...hepi budak2 layan air.....