Thursday, February 16, 2012

Kami penggemar seafood

Masih tak abes lagi citer aku balik kampung arituh..hehe.. sabtu malam bawak mak ngan abah pg mkn seafood..yelah, mak ngan abah ni jarang mkn kt luar..malas katanya..so kami bawaklah mereka ke sebuah restoran seafood yg agak famous di sekitar cherating..naseb baik sampai awal coz kt kedai ni org silih berganti masuk..jom cuci mata..

 macam-macam kami order..lala maska pedas, sotong goreng tepung, ikan bakar 2 ekor, ketam cili dan kailan ikan masin


walaupun banyak akhirnya habes licin makanan itu dikerjakan oleh kami..hehehe..

inilah nama restoran yang kami pg tuh..


***** masakan dia boleh tahan jelah..kalau nak compare dengan restoran kt bagang lalang, aku rasa masakan kat bagan lalang tuh sedap lagi..so weekend ni nk terjah bagan lalang lak lah.. hahaha.. jommmmmmm!!!!

6 comments:

lieyalatif said...

uih ...jgn ckp koooo..sebut pasal seafood aku pun berantu...sedap meratah jek....

alahai ape sal ko seru2 name bagan lalang nie...tak memasal aku pun rase nak pergi nie uwaaaa!!

MAYA said...

lieya: kan..best kan..

hahaha.. husband aku lah ni nk p terjah..aku follow je.. ko pon follow ahhhh..hehe.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak aiiiiii..mcm2 lauk..

MAYA said...

ama amana: hehehehe.. napak cam byk tp takdelah byk sgt.. :)

ieda said...

uihhhh akak dan family punnn suke ..
siap buat ratah , x makan dgn nasi punn ok kan ;)

Sharinginfoz said...

memang suka gak tapi kekadang allergic le pula