Thursday, January 29, 2009

Jalan-Jalan Cari Makan

Hari ni, kami kuar berjalan-jalan nak mkn -mkn dan nk tgk wayang.. dah 3 minggu tak kuar berdua nih..jgn marah ye zafirah..lenkali mama n ayah bwk kuar agi ek..rakyat malaysia masih lagi dalam keadaan cuti-cuti malaysia termasuklah kami berdua..jd jln kt KL pun ok lagi lah..sok lusa bz lah tuh..kan..kan..arini kami p tgk inkheart tp tak bape best..underworld 3 lg best dr inkheart tuh..okey kwn2..silalah layan gambar kami ni.. ;)



Before tgk wayang, kami p lunch dulu..lapaq perut lah..hehe..
coffee
nasi goreng thai
nasi goreng tomyam


Ini plak menu minum petang kami..setelah penat mkn angin dan berjalan-jalan sambil bershopping-shoppingan, maka disinilah tempat kami merehatkan diri sbl minum petang..boleh tahan lah waffle n pancake tuh..tp pancake dia lg sedap dr waffle tuh..ni pun 1st time kami makan.
Classic waffle with vanilla ice cream
Blueberry pancake with vanilla ice cream
Strawberry n Mango Tea

4 comments:

aimi @ kamalina said...

amboi berdating berduaan lagi..jelesnya dgn awak ni.. sempat je dating2 tu... :D

ummidania said...

aiyo..bikin guwe telan air liur saja...sedapnyer..

Big Mamma Bukhari said...

berdating-datingan.. makan2.. bergambar2.. ehhe.. kat mana tu ira?

DesTiNaSi CinTa said...

sronok tul ye mama zafirah p jln2...hehe...