Tuesday, January 27, 2009

Jln-Jln Chinese New Year Eve



CNY Eve, mama dan ayah bawak zafirah jln-jln kt midvalley..dah lama tak bwk zafirah kuar ke mv..asyik mama n ayah je pg dating kt sini..hehe..so kali ni kami saja nk kuar mkn kt luar dan nk tgk suasana KL mlm cny tuh..parking seperti yang dijangka tak penuh sebab semua masyarakat cina ada yg blk kpg..sunyi jap KL ni..mama na ayah bwk zafirah pg mkn kt pizza hut..b4 tu, kami berlegar-legar jap kt midvalley ni..zafirah tersangat suka dpt berjalan..tak nak didukung langsung..sejak dapat kaki, camtulah lagaknyee..hehe..silalah layan..



ini plak pose sebelum kuar umah..

Sebelum pg mkn, mama n yah bwk zafirah jln2 jap kt ruang tgh bangunan..saje posing sket kt tpt ni..ala-ala kt china gitewww..
alamak..sapa lak kt blakang ni zafirah..spoil lak gbr..

mama..mana pizza zafirah..cepatlah..dah lapar ni..hmmm
gaya zafirah duduk kt kerusi org dewasa..taknak duduk kt babychair..
Tgk lah tu..buat muka kasihan..ayah tak bg pizza ek..
hmmm..sedapnya breadstick ni mama..
ayah tgh suapkan mushroom soup utk zafirah..
muka yg gembira kerana dpt mkn pizza..yea..yea..

4 comments:

yong said...

lama dah kami tak mkn pizza...hohohoho

dan lama juga tak jejak kaki ke mid valley..hehehh

lieya_latif said...

sedapnye zafirah makan pizza...auntie nak cikit boleh....cute laa zafirah buat muke penyek tu....geram tgk muncung die tu...pandai posing dah hi hihi

mmg betul tu, budak kalo dah dpt kaki, mmg takmo berdukung....jenuh laa kite nak jage n mengejarnyer....hi hihi

aimi @ kamalina said...

ha...tu dia..bdk dah dpt kaki... mesti tak mau kena dukung kan?? samalah cam anak2 akak dulu.. jenuh nak kontrol.. sebab diorang menonong je jln.... sekarang ni je akak rasa lega sket... maklumla semua dah besar.. :D

Mama Mya said...

wah bestnye makan pizza.. zafirah comey laa geram nengok dia..

mama mya
http://www.quefamili.com