Wednesday, January 14, 2009

Sesi menjawab tag


1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.

2.
Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.
Award ini datangnye drpd kak aimi yang suka baking dan scrapping..
http://kamalina3773.blogspot.com

3.
Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya.


10 fakta /hobi tentang diriku

1. sgt ler suka tido kalau ada masa terluang..zzzzzzzzzzz
2. tak suka tgk umah bersepah-sepah. w'pun penat, ku gagahkan jua untuk mengemasnya..
3. suka masak tp slalu takde masa kecuali weekend..
4. sgt suka melayan dotter ku itu..she makes me smile.. ;)
5. cheese cake lover tp tak reti buat..beli kt pasar mlm atau kedai kek je..ngeeee..
6. love sports..swimming, gym,jog, dance..
7. jarang ler sgt nak marah tp kalu dah tak tahan bisa meletoppppp!!!!
8. simple dan mudah dibawak berbincang dalam byk perkara..apa-apa aje..
9. sgt ler suka bershopping terutama untuk anak dan hubby..termasukla diri sendiri punya barang-barangan.. ;)
10. suka berkawan..

Saya nak bg award kt sape ek? Saya bg kt sume lah ye..sesiapa je yang baca blog ni, dialu-alukan untuk menjawabnya..tima kacih

4 comments:

aimi @ kamalina said...

comel la layout blog awak ni... baru tukar ker??? tadi pun nak tak nak je kluar... hehehehe..

awak tak letak satu lagi la.. awak kan suka tgk movie... pantang ada citer baru.. patut letak tu.... :D

Puan Iza said...

Salam Maya.....

Jumpa kita kat blog plak yea....hehehehe. Lama tak dgr citer psl maya dan zafirah...dah ada blog ni senang la skit kan :-)

Dah besar dh akak tgk zafirah tu...makin comel...:-)

Mama Mya said...

time kasih.. saya baca dat mean dapat award nie hehehe..

re = wah leh laa cik mya geng ngan zafirah hehehe.. kicap manis kurang hitam kot hehehe

www.quefamili.com

Big Mamma Bukhari said...

hi dear.. t dtg melawat u hari ni.. samalah kita.. suka berkawan2.. ehhe..