Monday, May 4, 2009

Si Dia..

Dah lama daku tidak meng'update' cerita cetiri si dia.. si dia sudah semakin membesar dengan jayanya..sudah semakin bijak berceloteh dengan ayat ayat yang daku boleh fahami.. mama..ayah.. sedap.. nak.. taknak.. cantik.. cat.. miowww..lion.. dan macam2 bunyi yang semakin jelas kedengaran..hmmm.. si dia dah nak masuk 1 tahun 8 bulan.. kurasakan cepat benar masa itu berlalu..silalah layan aksi si dia ni pabila disuruh melakukan pelbagai jenis memek muka.. ;D


ini muka manja-manja gitewww

ini muka kompius dia


ini plak muka senyum

ini plak muka tengah serius dengan mengerutkan kening

ini dah malas nak layan mama dia..

ini muka yang malas nak layan tapi masih tergelak-gelak



Ini plak gaya dia tido bila dah penat...menunggengggggg

puting tuh plak tajleh nak lepas..tp kadang2 bila dah nyenyak daku pun tariklah puting tuh dr nulut dia..

4 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

zafirah!!! dah besar la... muka pun dah lain... semakin comel.... suka tgk dia tido tu... ada style..

☆ lieya latif ☆ said...

COMEL DIE maya....cam mak die jugak he he he he...hah kembang laa tu aku puji hi hi hi...

pandai gak posing si zafirah ni, boleh geng ngan mia nie he he he....suke tgk rambut die bertoncet tu...leh tahan lebat rambut die....biar panjang laa maya....cantik jek terurai sebb rambut die lurus...

kiut tgk die tdo tertonggeng tu....comel!!

maya, lieya dah tgk vidoe tu...ces, sungguh aku ketinggalan zaman...rupenye poms tu glamer kan skrang ..suare die power gile tu, tak padan ngan personaliti die...tu pasal nak judge org jgn tgk luaran kan....

Mama Mya said...

kejap jek masa berlalu.. dah semakin besar n semakin comey.. semoga membesar dgn sihat n menjadi anak yg solehah...

Big Mamma Bukhari said...

assalamualaikum..

si dia yang comel lote!!

tido pun ada style tu!! :-)