Wednesday, May 20, 2009

Frust, Marah, Kecewa, Geram !!!!

Pagi yang indah ni dah bertukar jadi tak indah dan bertukar menjadi hari yng malang dan menggeramkan, membosankan dan meng'frustkan'.. argggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! sememangnya hari ni aku daku memang dah takde mood..nak tau kenapa?
18 May 2009 - aku pg klas memandu 2 jam..konon nk balaja ler coz 20 May 2009 aku patut test jalanraya.. penat woooooooooo bwk keta manual 2 jam tak henti..asyik dok ulang route yg sama.. tapi tak kisahlah, nak lulus punya pasal.. tp memang dah confident gila nih..test ni insyaallah lulus..ye lah..aku pun dah amek masa yg lama utk ulang test nih..abis klas, blk rumah, memang letih kepala lutut aku nih..sampai demam2 lah.. demam urat..
20 May 209 - hari yang sepatutnya aku test.. belum sempat nak pg tpt ujian, cikgu driver aku kol n kata, jpj dah reject 60 org atas alasan kuota dah penuh..pada saat itu jugak aku memang sedey dan marah..ikutkan hati, nak je pg BAKAR!!!!!!! pegawai yg reject form tuh..yang plg tak puas hati, aku dah booked test tu dr bulan lepas.. bulan april lagi aku dah booked.. tiba2, last minute simply2 je reject.. BODOH!!!!!!
Yg tak best tuh, the way diorang reject cam bangang je.. they just pick the form yg diorang ske, then tak tgk langsung pun tarikh kita booked, then form yg tak dipilih tu kena reject lah.. n ada yg dah siap test kad, pun bleh kena reject.. WHAT THE HELL!!! ni yg nk complaint nih..camne ntah diorang ni buat keja.. bukan nk condemn tp kalu cengginih lah cara depa ni buat keja, hancus lah..camne nk respect kt diorang? p MAMPOS!!! lah..

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

erk....camtu ke.....boleh ke reject2 camtu....at least kene laa tgk date booked tu kan....ish ish ish tak patot ar....ko sabar ye maya....ade rezeki nak test tu lagi....

re: lieya tindik mase mia n mija umur 2-3 tahun....he h ehehe....takut gak, tapi kebal kan ati jek lieya mase tu...syukur takde gatal2 or kudis...baik pun cepat, buat laa kat zafirah, mesti comel..

花生豆花Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社