Friday, March 20, 2009

Dragonball vs Watchmen

Last few weeks, me n hubby went for a movie at midvalley.. kaki wayang betol kami ni kan.. almost every week kami tgk wayang.. dah kebetulan masa match..kalu tak, payah jugak nak keluar..so, here is some preview for the movie

Watchmen- watak hero ramai..tp aku plg suka watak mamat yg pakai topeng..rosarch(kalau tak silap)..very the real killer one..dasat you..citer ni panjang sket, 2jam setengah..coz the story line is bout introduction of the heroes personality, how they change to a hero/heroin n how they get their power..then how they safe a billion of people by killing thousand of them.. itu yg menarik tuh.. the rest, cam biasalah citer omputih..byk benor part2 18sx nih..riuh je panggung..

Dragonball- i like the storyline which is simple n tak melalut sangat..but i tak like mamat yang bawak watak goku..dragonball should be in japan n goku tu pun patut amek orang jepun, barulah nampak ke'real'an citer dragonball..hmm..cuma suka part akhir tu je.. kame hame haaaaaaaa..


hmmm..ok..setakat ini dahulu.. next movie will be ***********.. jap tengah pk..movie ap ek? hehe

5 comments:

ummidania said...

gilo kaki wayang....dragonball mmg x seswai ngan omputih..wpun aku x tgk ag huhu..tp aku tgk sgt2 x matching..wei..da lulus ke test jpj huahaha...

lieya_latif said...

alamak dah tgk yeak....best ker....lieya takminat, tapi hubby minat....nak bawak mia n mija pun tak sesuai....so lieya ckp kat die, kalo nak tgk gi laa tgk sornag2....h ehehehehe......

lieya pun kaki wayang gak , tapi tu lee kene tgk citer....lagi2 dah ade mia n mija ni sah2 pilihan ade laah yg sesuai tuk kanak2....he he he

Big Mamma Bukhari said...

bestnyer dia tengok wayang!!

Jasfyra said...

kami beli dvd cetak romapk je nanti.jahat x?hehhe

Big Mamma Bukhari said...

dh dpt lesen keta??
have a great weekend ok!!