Tuesday, December 23, 2008

the day the earth stood still

semalam daku keluar bersama sumiku itu untuk menonton citer seperti di atas..maka zafirah ditinggalkan bersama babysitter nya..namun, malangnya citer yg dilihat itu tidak sehebat yang ku sangkakan..ada sedikit kebohsanan disitu..citer tersebut stereotaip dan tidak dikembangkan dengan baik..plot yang biasa sahaja..tp pelakon plak hebat2..camnelah si keanu reeves tu boleh terima watak 'klaatu' itu tanpa memikirkan impak dan kesan filem itu nanti..hehe.. los n faun lebih menarik..haaaa..twilight lagi bagus citernye compare to dis film..

untuk pengetahuan zafirah, mama n ayah ni memang suka tgk wayang..itu salah satu hobi kami..hehe..jadi kami terpaksa mencari ruang yang sesuai untuk menonton wayang bersama kerana ayahmu, en masrun bekerja pada waktu yang berbeza dgn orang lain..tetapi ayahmu bukan alien..diulangi BUKAN alien ye..dia cuma sedikit berbeza waktunya kerana sesungguhnya dirinya berada di Malaysia tetapi mengikuti waktu di german, australia, usa..hmmm..jadi, annakku zafirah, begitulah situasi kami..hhe

2 comments:

aimi @ kamalina said...

hehehe...tula..kwn akak pun bengang tgk citer ni...dia dahla tka pernah miss citer lakonan keanu reeves tu... takpelaaa.. sekurang2 awak blh beri feedback pd sesapa yg berhajat nak tgk kan.... :D

ps: kitorang baru nak pi tgk movie sabtu ni.. askar2 tu akan diangkut bersama..harap2 berjayalaaa...

Mama Mya said...

hehehe sonot gak dapat berdua2an hehehe..

www.quefamili.com