Monday, December 20, 2010

1.1.11 or 11.1.11

Usia kehamilan memasuki 36 minggu..tidak sabar yo.. my due date is on 21.1.11.. tapi rasanya macam awal coz the baby is so big rite now..dan perut pun asyik mengeras mcm contraction plak.. this is my 2nd pregnancy but i felt like it was new..hehe..masa zafirah dulu, kecik je..tak rasa sgt..lg pun ni 1st time nak merasa bersalin secara normal.. n i hope so..

So, i hope baby dapatlah keluar pada salah satu tarikh di atas.. sama mcm zafirah, i wished dia lahir sama tarikh ngan ayahnya..(alhamdulillah..tercapai)..hehe....oh baby..kuar tarikh ni tau.. hehe..

3 comments:

ZanaNordin said...

aminnnn
he he he...lain anak lain ragamnyer kan maya

☆ lieya latif ☆ said...

insyaallah boleh maya....ko selalu ckp ngan baby ...soh die kuar date2 yg ko nak tu....mcm aku mase mia dulu.....ari2 soh die kuar pagi raye....sekali betol ko ...time org takbir raye subuh2 tu aku sakit bersalin kan die hihihihi....

aku pun tak sabar sgt2 nak bersalin.....aku pun rase lain ngan pregnancy kali ni...agaknye sebab kite gap lame kot ngan anak sebelum ni...mcm aku 4 tahun tu gap ngan mija......

harap2 kite dipermudahkan segala urusan....

dbalkis said...

ye baby sama abang dhani 01.01.09 so if baby dapat 01.01.11 lagi cantik date..