Tuesday, November 23, 2010

30 Weeks


1. 10 weeks to go (sangat tidak sabar)
2. Semakin berat dan tembam..
3. Semakin sukar tidur malam (baby tersangat aktif ..jumping smash kot..)

9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ish ish ...mesti dah tahap tak larat kan maya.....takpe2 sikit ari lagi tu...tak sabar lak aku nak tgk baby dlm peyut ko nie....

ummimikadania said...

kejap je..x lame ag nak meletops la tu..maya...aku plan nak g kundasang gak next year...owh..a'ah..tu tgk kat belog lieyalatiff...aku teruja nak g kinabalu pine resort..agak2 aku xyah amek travel agent ar kan..kan...???tp pandaikah aku kelak di sana????ekekeke

The Bubur Caca Lover said...

go go go maya! u can do it! 10 more weeks to go~ ganbatte ne...

Leonora Halim said...

owh owh.. saya paham perasaan baby aktif ittiewww... yg 22 minggu ni pun berbodyjam setiap masa dan ketika.. hehe... all the best to you.. insyaAllah... everything will be ok... :)

MAYA said...

tima kasih sume.. luv uollssss.. insyaallah..semoga semua selamat..

leo: saudari pun sama..moga2 selamat jugak smp bersalin.. ;)

MAYA said...

lieya: ko pun sama lieya..moga selamat semuanya..

zu: buleh je zue.. aku ngan masrun pun dulu maen belasah je... sewa keta pastu rondalah ikut suka.. jgn lupa beli map.. blog lieya ni memang ada citer..aku last year pun p KK n kundasang gak..

kak chot: yup..yup..ganbatte.. ganbatte.. arigato.. arigato..

ZanaNordin said...

alololo....
baby boy tu kot.....

BUNGA said...

salam..
x lama lg dah tu.. mudah2an dipermudahkan bila melahirkan nnti :)

Ruziawati Bukhari said...

maya.. dh tak lama lagi dah tu... t doakan semuanya selamat nanti.. Amin

t dh privatekan blog.. rasa dh invite u atau belom.. x ingat.. tp kalau maya bg emel, nanti t invite..

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care ok?