Monday, February 1, 2010

TAG KAWEN

dah lama tak main tag menge'tag' kan.. hehe.. tag kali ni sgt senang.. just upload gambar kawen korang..saje nk tengok gbr masa muda2 dolu dan mengimbau kembali kenangan manis itu.. pastu berikan sebab kenapa pilih gambar tu..then tag plak 5 org kawan2 lain..mesti sonot tgk gbr kawen org kan.. hehe.
.
sebab pilih gambar: kami kelihatan sgt gumbira dan nampak buat2 manja gitu..yaksss!!

org yang saya tag adalah:
1. puan watie
2. lieya latif
3. zue amir
4. dayang balkis
5. nurul aima

sudi-sudilah balas tag saya ye..

11 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

wahahaha napa nda tag d fesbuk pn maya oii..nsb aku bc post ni tau

Dayangku Army said...

Another way to play the 'tagging' thing. Saja ja ba tu to make sure adakah anda pembaca tegar atau tidak.Hahah! pesbuk nda aci koz terang2 dia kestau yang ko kena tag.

Maia said...

satu lagi.. aima: aku mau komen blog ko tp ndak dapat,, kenapa ya? byk kali sudah aku cuba nih..

Maia said...

hehe.. aku dah tag kt blog ko la aima sayang..

army: nda dapat tag ko.. kang udah kawen br tag,,hehe

Nurul Aima Hj Kaim said...

ha ha..maia rupa2nya setting comment aku bah plak yg TER salah natau time bila plak aku gatal2 tngn ubah...tp ok suda..ble suda komen2 ha ha ha...jap lg aku balas 'tagging'an ko yerk wahahaha

Mama Mya said...

okey nanti saya wat time kasih

Leonora Halim said...

tag saya di bulan 6 boley... ahahhhaah

Emma said...

akum..syok gak tgk gmbr kahwin org ye...bla khwin tu...ada cahayamata lum..

Maia said...

leo: hehe.. bulan 6 ek..
emma: 3 tahun lepas..anak dah 2 tahun..thanks singgah sini..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye maya dulu....cantik sangat....mude remaje gitu kan auuw!!! he he he

alamak kene tag ke..saye anti tag ler....kui kui kui

花生豆花Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社