Friday, January 8, 2010

WHAT COLOUR????"

lagi pasal kereta..
tak kesah lah kaler apa pun en.proton..janji buleh dpt by early february..
tapi kalau buleh nk warna hitam..putih susah nk jaga coz aku ni pemalas..
saga biasa, kaler plg cantek apa ek? any suggestion?

5 comments:

dbalkis said...

i vote for black sbb kalau putih, kdg2 x pearl white..sort of cat putih yang murah diorang gune nti lama2 jadi kuning..cube perhatikan di jalan, banyak myvi,kancil n proton jadi camtu..

ataupun orange matelic tu..ok gak..

☆ lieya latif ☆ said...

bile nak beli kereta ...nak pilih color mmg penin paler kan....semoga buat pilihan yg baik...

MamaKaLysha:LoVe DiArY said...

warna apa2 pun tp kalo x rajin basuh sama jugak. macam kete hubby saya ni color hitam tp mcm dah warna kelabu tahi anjing sbb lama x basuh. "rajin" sgt. huhuhu...

Maia said...

haha..tenkiu y'all.. i prefer hitam..senang nk jaga.. hik hik.. malas sebenarnyaaaa..

Puan Iza said...

itam :-)