Friday, April 10, 2009

Manual or Auto

Setelah menonton Fast & Furious 4, maka daku semakin bersemangat dan sungguh la excited utk mengambil jpj road test semula..hehe.. yalah.. arituh amek test, satu tak lepas..test jalanraya.. test bukit, parking sume ok.. aku plg suka kt bukit..ngeeee..terasa berdebar ketika menjalanani ujian jalanraya..ditambah pulak pak JPJ yang garang..wadus..kecut perut ku...

Namun, penentuannya sekali lagi adalah pada minggu hadapan.. tak sabar nk dapat lesen.. pastu nak bwk kereta.. pastu nk blaja jd drifter plak..hehe..berangan tak sudah... berbalik kepada citer td..owhhhhh..daku sgt teruja ngan Vin Diesel masa nih.. dasat.. Brian O' conner pun best..agaknya bilalah aku boleh bawak keta cam diorang nih..keta memang cantek...superbbbbbb..sebelum ni, aku tak bape ske sgt keta manual, prefer auto..tp pas citer ni, tanggapanku berubah.. best gak pakai manual ni.. menguji skill dan challenging..sapa2 yg bwak keta manual, sungguh salute sama itu orang..hehe
..

4 comments:

aimi @ kamalina said...

amboi..dah tgk F&F4 tu...jeles tul kat awak ni... laju je tgk..

maya.... akak pun fail jalanraya.... 2 kali amik lesen (kat M'sia & US), jalanraya gak yg sangkut.. bukat fail apa, sebab bawa dlm keadaan merbahaya... hehehe...

Big Mamma Bukhari said...

mmg seronok drive keta cam dlm cite ni ye!! xpert gitu.. hehe..
good luck ok.. jgn putus asa..
nanti ada masa amik award blogger entry 13/4 kat blog t ok!!

Mama Mya said...

selamat berjaya :)

mama mya
http://www.quefamili.com

yong ibu chem said...

perghh akak dah g tgk ye??

harus terjah gak ni!!!!!!!

zasssss!