Tuesday, November 24, 2009

** off topic**

Kepada semua kawan-kawan..selamat menyambut hari raya haji.. semoga kita semua lebih memahami maksud pengorbanan yang sebenar..hehe..
**off topic - saya ngantuk sekali..ngantuk sekali saya..huhu..nak tido tapi masih ada kelas.. boleh tak batalkan kelas..owh..ikut suka hati aku aje..tapi hati aku tak suke..
**lagi citer off topic - program kt kolej br habis..rasa penat nak mampos..tp taknak mampos lagi.. amal ibadat tak cukup lagi..huhu..perlulah muhasabah diri seketika..
**lagi lagi off topic- skang tgh cuti skull..mana mau bwk adik aku pegi jalan-jalan? takkan cameron lagi kot..aku dah pegi cameron dah 7 kali tapi tak pernah jumpa pun cameron diaz.. hehe..maknanya, dalam setahun aku pegi dlm 3 kali.. haha..cameron higland ya..di ulang..cameron highland..bukan cameron diaz x-girlfren justin timberlake tuh.. ;D
**off topic berakhir disini - sok nk pg opis sign then trus blk..mau melepaskan kepenatan buat seketika..tido ka? tgk wayang ka? shopping ka? apakahhh????

1 comment:

Mama Mya said...

selamat hari raya aidil adha

re = time kasih tapi saya terpaksa makan ubat coz dah lama batuk x baik2 huhuhu