Wednesday, July 29, 2009

Tema Apa Ya?

hari raya bakal tiba.. tp sebelum tuh kenalah pose.. pose ganti dah abis? saya ada lagi empat.. aiyooo..ammmaaa..pastu, skang ni plak tgh get ready for brg raya termasuklah baju2 dan yg sewaktu dengannya.. so.. saya pun masih berfikir apakah tema dan warna yg sesuai utk kami.. actually, takdelah penting sgt pun kan.. tp must have sumthing lah.. sok lusa, takyah lah nk bz2 dah.. hmm.. so lets see what r the theme..
theme 1


theme2
theme 3

wah..wah.. terlebih sudah..ini mau pakai raya ke mau pakai pigi mana inih.. heheheheh.. i'm still thinking..

5 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

amboi...yg mana satu tema pilihan ni??? akak pun tak decide lagi..

Big Mamma Bukhari said...

maya..
t pun x cari lagi baju/kain utk raya.. tgu bulan pose baru cari... en.somi x suka soping awai2... ehhe..

fun fliffy said...

http://funwithfliffy.blogspot.com/2009/08/place-ad-at-my-blog-campaign.html give away !

Puan Iza said...

yg mana satu jadi pilihan utk hari raya ni maya?....kami tahun ni kaler maroon....:-)

Mama Mya said...

canggih baju raya tue hihihi